31.12.2018

 

2018. Olihan se vuosi. Opettavainen vuosi. Henkilökohtaisella tasolla harvinaisen haastava sisältäen kaikenlaista erämaata, takkuamista ja myllerrystä, mutta onpa niistäkin punnerrettu tänne asti – kiitos ystävien, läheisten ja kanssakulkijoiden tuen. 
Työpuolellakin ovat muutoksen tuulet puhallelleet, mutta Murupumpulan ja Design by Kristiinan puitteissa toimitaan edelleen. Kiitokset siis kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille :)  Katsotaan millaisiksi toimintamallit tästä muotoutuvat tulevan vuoden aikana!

 

(Ruusunpunainen uuden vuoden aaton aamupäivä täältä meidän nurkilta)

 

Tämä vuosi on opettanut rauhoittamaan tahtia ja kuuntelemaan omaa oloa. Kuuntelemaan hiljaisuuden tarvetta. Muistuttanut siitä, että jakamalla ilo kasvaa ja murheet puolittuvat. Kasvattanut kiitollisuutta rakkaita, tärkeitä ystäviä kohtaan! Rohkaissut luottamaan. Jatkamaan kauneuden näkemistä pienissä asioissa. Löytämään itseä uudelleen.

Saanut ajattelemaan, että ehkäpä en koskaan kasva ihan kokonaan aikuiseksi. Ei mikään pöllömpi ajatus. Pieni pisara Peppi Pitkätossua, satujennäkijää ja ruokapöydän alle leiriytyjää pysyköön aina matkassa!

 

Toivon vuoden 2019 tuovan mukanaan iloa, valoa ja roppakaupalla onnea juuri Sinulle, ystävä!

 

Kristiina


ps. Kaikille, joille Disneyn Frozen -elokuva on jäänyt vieraammaksi, suosittelen tutustumaan tämän turinan nimiotsikkoon lainattuun Taakse jää -kappaleeseen. Ehdottomasti tiedettävä, mikäli keskustelet uuden vuoden juhlinnan lomassa erityisesti 3-7-vuotiaiden prinsessaorientoituneiden henkilöiden kanssa!


Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, silmälasit ja lähikuva