2.12.2018

Hyvää ensimmäistä adventtia!

Olen ihaillen seurannut eri tekijöiden luomia joulukalentereita, ja haaveillut toteuttavani joskus sellaisen itsekin. Tänä vuonna kävi tuuri, sillä minut kutsuttiin mukaan Visual Editor Teija Pasasen ja Frogonflyn toimesta mukaan Pienyrittäjien joulukalenteriin oman luukun muodossa! Kalenteri löytyy täältä, tulkaa toki tutustumaan, seuraamaan ja tukemaan pariakymmentä kotimaista pienyrittäjää :)

Instagramin puolelle ajattelin luoda pientä ex tempore –kotikalenteria, johon yritän tässä ennen joulua latailla sattumanvaraisia kuvia ”luukuiksi” kertomaan vähän joulunodotuksesta Murupumpulan taustalla. Ajattelin suhtautua tähän hyvin rennolla otteella, joten on mahdollista, että ihan kaikista päivistä ei tule dokumenttia, mutta hyvällä tsägällä käy niin kuin Pohojanmaalla yleensäkin:  hyvää yritetähän, mutta priimaa pakkaa tulemahan! :D

Tämän päivän kotikalenterista löytyy kuopuksen toive – piparkakkujen leipominen! Tehtiin versiot sekä sinihomejuustolla että ilman, molemmille malleille kun löytyy omat kannattajakuntansa taloudestamme."Äiti, saako syödä taikinaa?" <3Pientä katsausta lähimenneisyyteen ja –tulevaisuuteen: viime viikolla tuli työstettyä hurjalla höökällä viimeiset kuvat erääseen ihanaan projektiin, jonka esittelemistä odotan kovasti! Myös korttilähetyksiä tuli pakkailtua ja lähetettyä tässä viikonlopun aikana maailmalle :)
Ensi viikko tulee sisältämään erityisesti hinnoittelua raivokkaaseen tahtiin (mutta ihan rauhallisin mielin) sekä muuta järjestelyä 8.-9.12. pidettäviä Seinäjoen Torikeskuksen Jouluisia Maalaismarkkinoita silmällä pitäen (Maalaismarkkinoiden järjestäjänä Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset). Maalaismarkkinat ovatkin tämän joulunseudun ainoat markkinat, jonne jalkaudun Murupumpulan ja Design by Kristiinan myötä – saa tulla moikkaamaan! Tunnelma on perinteisesti ollut ihana! Pöytä löytyy tutulta paikalta Torikeskuksen toisesta kerroksesta (selkäni taitaa olla muistaakseni Pentikin ikkunaa vasten ).


Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat


Viime vuonna Jouluisilla Maalaismarkkinoilla pääsin mm. näin hyvään seuraan!
(Kiitos kuvasta pöytänaapuri Anni T. )

 


Jouluntuoksuisin terveisin piparkakkupeltien äärestä,


Kristiina

Ps. Kyllä saatiin ihan valmiiksi asti parikin pellillistä, mutta arvatkaa vain ehdinkö niitä kuvata! Syödä sen sijaan kyllä... :D