21.11.2018


Metsät ja rannat –näyttely on nyt paketissa, kiitos ja kumarrus kaikille Ylistaron kirjastossa vierailleille! Oli ihana huomata, että vieraskirjaan oli kertynyt kelpo liuta terveisiä.

Näin (taivaanrannan)maalarin näkökulmasta oli myös mahtavaa päästä toivottamaan ”Metsänranta” teokselle hyvää jatkoa uudessa kodissa. Köröttelin taulun kanssa asiakkaan luokse, ja oli jotenkin erityisen hienoa toimittaa tämä taulu perille juuri eilen, sillä lähtiessäni matkaan taivas oli häkellyttävän keltainen ja metsät tummuneet jo mustiksi auringon laskiessa – aivan kuin kuljettamassani taulussa! Lämpimät kiitokset taulun uudelle omistajalle hankinnasta!

 

Metsänranta (akryyli kankaalle, Mäkimattila K. 2017)

 

Viime viikon torstaina vietettiin Ylistaron kirjastossa myös uuden Villami revontulten maassa (Niemi, M., Mäkimattila, K.) ja Lötkölinna – Lyydia Moukun suuri seikkailu II (Mäkimattila, K.) kirjojen julkkareita (molempien kirjojen kustantaja Marketiimi), ja kylläpä meitä olikin kokoontunut paikalle hyvä joukko! Pidettiin pieni satuhetki kummankin kirjan puitteissa ja kuulijakunta oli ihanan innostunutta ja aktiivista, lapset lähtivät hienosti mukaan tarinoihin.

 

 

 

Nyt alkaa katse jo kääntyä hiljalleen kohti joulumarkkinoita – Murupumpulan ja Design by Kristiinan markkinameiningit keskittyvät tänä talvena Seinäjoen Torikeskuksen Jouluisille Maalaismarkkinoille 8.-9.12., nähdään siellä!

Kirkkaita talvipäiviä!

Kristiina