1.11.2018

Edellisessä postauksessa tuli ohimennen mainittua, että kulunut vuosi on laittanut pistämään vähän palikoita uuteen järjestykseen.

Näin marraskuun alussa vietetään Murupumpulan toiminnan syntymäpäivää – 1.11.2014 aloitin sivutoimisena tekemään kuvitushommia, Utelias Villami –kirjan kuvamateriaalia työstäen.

Tähän mennessä on tullut toteutettua montaa ihanaa, kiinnostavaa, mahtavaa ja suloista projektia – ja useimpia niistä hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tässä on saanut kokea olevansa hyvässä seurassa :)
On ollut hienoa päästä vaihtamaan ajatuksia markkinatapahtumissa niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa, ja lämmin mieli on tullut aina, kun on saanut toivottaa tuotoksille hyvää matkaa uusiin koteihin Kiitos osoittamastanne arvostuksesta kädenjälkeäni kohtaan  ja valtavat halaukset teille kaikille!


(Puputonttu vuoden 2018 joulukorttivalikoimasta)

Nyt on pitänyt kuitenkin todeta, että Murupumpulan moniulotteista palettia pitää hieman tiivistää, sillä yhden pumpulaemon voimavarat eivät ole valitettavasti olleet tänä vuonna aivan mallillaan.

Näin ollen Murupumpulan toiminnoista verkkokauppa ylläpitoineen ja sisältöpäivityksineen jää marraskuun aikana toistaiseksi telakalle lukuunottamatta taideosastoa. Katsellaan, ehkäpä myöhemmin tulee otollinen ajankohta avata nettiputiikki uudestaan (on mahdollista, että kauppa aukeaa välillä pop up-meiningillä lyhyiksi ajanjaksoiksi rajatummilla tuotevalikoimilla, aika näyttää)!
Verkkokaupan myyntivarastot siirtyvät markkinavarastoihin – tiedusteluja ja tilauksia voi tehdä jatkossakin sähköpostitse info (a) murupumpula.fi , ja Facebook-sivuille ilmaantuu päivityksiä uusista tuotteista. Jatkossa esimerkiksi lastenvaatteita toteutetaan pääasiassa yksittäiskappaleina/ pienerinä markkinatapahtumiin ja toki tilauksesta.

Tällä hetkellä täällä päässä keskitytään muutamaan ihanaan tilausprojektiin ja touhutaan omien kirjallisten tehtävien parissa, eli kaikenlaista on ilmoilla, vaikka verkkokauppa ei enää niin olekaan ajatuksissa J

Ja joulumarkkinoilla Murupumpula liikkuu tänä vuonna ainakin Seinäjoen Torikeskuksen Jouluisilla Maalaismarkkinoilla 8.-9.12. Tule ihmeessä tervehtimään!


Pidä huolta itsestäsi!

Hyvää alkanutta marraskuuta – graafista kuukautta, kuten äitini tapaa sanoa!

 

Kristiina

ps. Mikäli on päässyt menemään ohi, niin Ylistaron kirjastossa on meneillään taidenäyttely Metsät ja rannat 19.11. asti. Tervetuloa!