22.10.2018

Blogi on ollut pitkän aikaa hiljainen - sille on ollut syynsä. Kulunut vuosi 2018 ei tähän mennessä ole ollut valitettavasti kokonaisuutena kaikkein keveimmästä päästä, ja se on laittanut hieman rauhoittamaan tahtia.
(Myös Murupumpulan ja Design by Kristiinan toimintamalleihin voi olla tulossa joitakin muutoksia vielä tämän vuoden puolella, mutta niistä tiedotetaan sitten tarkemmin, jos/kun asia tulee ajankohtaiseksi.)

Vaan onneksi on taide! Syyskuussa järjestimme sisareni Helena Kankaan kanssa taidenäyttelyn Nurmon kirjastoon teemalla "Siskoni luonto". Tähän liittyen saa olla kiitollinen monesta asiasta: kiitos Helenalle, tämä oli mukava yhteisprojekti! Kiitos kaikille kävijöille, olitte jättäneet ihania terveisiä vieraskirjaan - on ollut kerrassaan mieltä lämmittävää lukea niitä. Ja eräät teokset löysivät jopa tiensä uusiin koteihin, kiitos siis teille, arvoisat mesenaatit! <3
Tässä me ollaan, siskokset <3
(Taustalla Helenan töitä)Helena ripustaa "Maitohorsmat" -työtään. Etualalla pyöreät teokset Helenan ("Juhannusruusu" ja "Ohdake", Kangas, H. 2018)

 

Sinivuokko (Mäkimattila, K. 2018)


Teos "Keveä" (Mäkimattila, K. 2016) sai uuden kodin!

...samoin "Vaivaismänty" (Mäkimattila, K. 2018)


Seuraavaksi tiedossa on niin ikään luontoaiheesta ammentava näyttelyni "Metsät ja rannat" Ylistaron kirjastossa 30.10.-19.11.2018 (Pystytys 29.10. ja purku 20.11., näinä päivinä siis teoksia voi hyvässä lykyssä nähdä tuon varsinaisen näyttelyajan lisäksi). Osa teoksista on ollut nähtävillä aiemmissa näyttelyissä, osa on uusia juuri tähän näyttelyyn toteutettuja. Tällä viikolla on tiedossa vielä viimeisiä maalauspuuhia!

 

 


 
Ja pakko vielä tähän listan päätteeksi laittaa kuvaa, kun pääsin toteuttamaan näin suloista tilaustyötä kissaperheteemalla! (Kuvan julkaisuun on pyydetty tilaajan lupa)
Näitä tilaustöitä on ihana tehdä, varsinkin silloin kun aikataulu ei ole ihan nökönuuka :)Ilo kantaa - silloinkin kun myrskypilviä tuppaa tunkemaan paisteen eteen <3

Heleitä syyspäiviä!Kristiina