Murupumpula vasynyt idea keltainen 300px 

Syksyllä 2014 päätin tarttua unelmaani takatassusta kiinni ja perustin toiminimeni Murupumpulan. Murupumpulaa tuli kehiteltyä hiljaksiin vuoden mittaan, kunnes yrittäjyys vei tosissaan mennessään marraskuun 2015 alusta!

Piirtäminen ja maalaaminen ovat kuuluneet elämääni aina, ja niihin pohjautuvat myös toiminimeni tarjoamat tuotteet ja palvelut. Murupumpula on koti satumaisille kuvituksille, tilaustaiteelle sekä postikorteille, näin muutamia mainitakseni. 

Murupumpula piirtaa sininen 300px

Yrittäjyysajatus tuli ja yllätti pikkulapsiarjen keskellä. Valvottujen öiden lomassa tuuma Murupumpulasta alkoi hiljalleen heräillä. Kun kerran kynä ja sivellinkin tuntuvat pysyvän kädessä, niin miksen hyödyntäisi taitoa? Voisi keksiä jotakin ilahduttavaa lapsille ja lapsenmielisille aikuisille! Tai luoda jotakin herkkää ja kaunista lahjaksi ystävälle?

Espoon kuvataidekoulun kasvatti löysi itsensä aikoinaan Lohjan Kanneljärven opiston taidelinjalta, sitten Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Elämä on kuljettanut juurien suuntaan Etelä-Pohjanmaalle. Kaipa sitä pohojalaasuutta on jonkin verran minuunkin tarttunut, täältä löysin potkua Murupumpulan perustamiselle!

Kiinnostusta ekologisesti ja eettisesti valmistettujen tuotteiden tarjonnan lisäämisestä on, tällä hetkellä Murupumpulan ja 2017 perustetun Design by Kristiinan nimissä keskityn kuitenkin kuvituksiin. Minusta on ihanaa, jos pystyn hyödyntämään myös kierrätettyä materiaalia - niinpä esimerkiksi Murupumpulalta tulevissa paketeissa on usein kierrätettyä pakkausmateriaalia. Ajattelen erilaisten tuotteiden käyttöiän pidentämisen vähentävän omalta osaltaan ympäristön kuormitusta.

Murupumpula keinuu pinkki 300pxNykyisin tuotteita toteutetaan tilaustöinä. Ympäristön näkökulmasta tuntuu hyvältä valmistaa tuotteita vain tilauksen mukaan. Pidän tärkeänä tuotteiden korkeaa kotimaisuusastetta, ja kun tilaustöitä valmistetaan, on tavoitteena on käyttää toteuttamisessa mahdollisimman paljon lähituotantoa. Seinäjoelta käsin toimiessa paljon tuotteita valmistetaan myös täällä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla.

Murupumpulan maailma on värikäs ja monimuotoinen - sinne mahtuu päivänsäteitä ja mörrimöykkyjä, tuulessa keinuvia kukkasia sekä metsäneläimiä, hassuttelevia ja unenomaisia ilmestyksiä, taideaiheita laidasta laitaan lempeällä otteella. Design by Kristiina tarjoaa harmonisempaa maailmaa niille, jotka eivät ensisijaisesti etsi elämäänsä hassuttelevia pörrö-ötököitä.

Murupumpulointi on jatkuvaa harjoittelua kuinka katsoa maailmaa lapsen silmin. Onneksi sitä varten on mitä parhaimmat personal coachit kotioloissa!

 

Murupumpula toivottaa iloa ja hyvää mieltä!