6.9.2017

 

Eilen 5.9. vietettiin Yrittäjän päivää - omalla kohdalla päivän juhlistaminen keskittyi siihen itseensä, yrittämiseen - tarkemmin ottaen yritykseen toteuttaa tämän talven joulukorttien ilmettä :D

Blogipuolella on ollut hyvän hetken taas hiljaisempaa. Kuivat kaudet blogissa kertovat yleensä siitä, että pää kolmantena jalkana ja korvat sauhuten tulee oltua sidoksissa johonkin muuhun. Yksi keväällä enemmän työllistäneempi juttu on ollut Murupumpulan "sisarbrändin" Design by Kristiinan vesillelasku.
Asiasta tuli Murupumpulan FB-sivuilla keväällä jo vähän infoiltuakin, mutta siinä missä Murupumpula on söpöyden ja lastenvaatteiden kotimainen airut, tulee Design by Kristiina (tuttavallisesti DBK vaan) keskittymään enemmän aikuisille suunnattuihin tuotteisiin, hieman graafisempaan ilmeeseen, kodin piensisustukseen, kuosisuunnitteluun ja kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös yritysyhteistyöhön.

 

Jos siis olet ihmetellyt, että miksi Murupumpulan sivuille on hypännyt mustapohjainen DBK:n logo, niin tästä on kyse. Murupumpulan verkkokaupasta on saatavilla myös DBK:n tuotteita, jotka ovat valmistettu samalla laadukkaan ja ympäristöä huomioivan kotimaisuuden periaatteella kuin Murupumpulankin tuotteet.

Design by Kristiinaan pääset tutustumaan Facebookissa sekä Design by Kristiinan omilla nettisivuilla, jotka löydät täältä :)


(No laitetaanpas nyt vielä tuo virallinen tiedotekin tähän loppuun :) )

 

 

Aurinkoista syksyä!

 

 

Kristiina