23.4.2017

 

Seinäjoen Designsunnuntai tuli ja valloitti - huhtikuu pisti parastaan ja päivä käynnistyi keväisen heleänä, upeana ja aurinkoisena!

Oma pöytä Desigsunnuntai 23.4.17 b pieni CR

Tapahtuma oli ensimmäistä kertaa Rytmikorjaamon vuosien jälkeen Seinäjoen kaupunginteatterin tiloissa ja väki löysi sinne tiensä kiitettävästi! Oli ilo havaita kotimaisen suunnittelun herättävän tässä määrin kiinnostusta. Designkattausta oli asiakkaille tarjolla kahdessa kerroksessa, Murupumpulan pöytä oli pesiytynyt yläkertaan itselleni uusien upeiden tuttavuuksien Heepee Designin ja Tenhon naapuriksi.

Heepee Design rajattu pieni CR

Heepee Design Murupumpulan markkinanaapurista

 

Studio em oli saapunut Seinäjoelle Helsingistä asti, Rusticana oli ehtinyt viikonlopun aikana tutustua jo Jyväskylänkin kevätmarkkinoihin, With Love Sanna Hopiavuoren kanssa sivuttiin kotimaisten vaatemateriaalien aihepiiriä ja Vernadan kanssa kiiteltiin mm. Into Seinäjoen monipuolista tapahtuma- ja koulutustarjontaa yrittäjille. Olen ehkä lapsellisenkin innostunut siitä, kuinka tällaiset tilaisuudet tarjoavat mahdollisuuksia verkostoitumiselle ja tutustumisille. Kollegoihin voi suhtautua kaiketi joko kilpailijoina tai työkavereina - omaan pirtaan jälkimmäinen näkökulma sopii paremmin. Yksinyrittäjän paikka on rakentaa itse aktiivisesti omaa työyhteisöään! Tästä voisi jatkaa taas lempiaiheeseeni siitä, kuinka kunnolla eteenpäin pääsee vain yhdessä ja yhteistyöllä, mutta palataanpa takaisin varsinaiseen asiaan eli Designsunnuntaihin.


(Kovasti oli tarkoitus ottaa tapahtumasta enemmänkin kuvia, mutta parin alkuräpsäyksen jälkeen unohtui jo koko kamera, kun markkinameininki pyörähti mukavan reippaasti käyntiin :) )

Oma tiski itte Designsunnuntai pieni CR
Murupumpulan tiskiä (kuvaaja Henna Perttula/ Heepee Design)

 

Entuudestaan tuttuja taitajia paikan päällä olivat mm. Irina K Design sekä Keltaisen keinutuolin Virpi Mäkinen, joiden kanssa on tullut vietettyä aikaa markkinahumussa ennenkin.

 

Myyntitapahtumissa parasta ovat ihmiset. Niin täälläkin - vastaan tuli monta upeaa kohtaamista niin asiakkaiden kuin kollegojenkin kanssa. Ja onhan se ihan tähtihetki, jos oma tuote sykähdyttää myös toista ihmistä! Ilo tuntuu tuplaantuvan, kun oman työn ilon saa jakaa jonkun kanssa ja viedä hyvää fiilistä eteenpäin!

 

Kiitos tapahtumaa järjestäneille tahoille, toivon mukaan nähdään samoissa merkeissä ensi vuonna!

 

 

Kristiina


ps. Murupumpula viuhtoo parhaillaan uusissa tuulissa, joista saatiin Designsunnuntaissa jo hieman esimakua - tarkempaa tietoa asiasta kyllä kailotellaan lähiaikoina, pysy kuulolla! :)