7.4.2017

3-vuotias tuli ulkoa tohkeissaan ovelle.

”Äiti! Äitiii! Tuu kattomaan! Minulla on täällä aarre! Se on lahja sinulle!”

Lattialla odotti musta, hivenen hapsottava ja vähän hiekkainen sulka.
Ja suunnattoman innostunut ja onnellinen lapsi kuravaatteissaan.

Tenava oli tismalleen oikeassa – sillä hetkellä se sulka oli maailman upein lahja.

”Minä tiesin, että sinä tykkäisit siitä!”

 

Ihan totta, olen aina silloin tällöin kerännyt sulkia malleiksi tauluihini (yksi tulee muuten olemaan 18.-23.4. näytteillä Seinäjoen Torikeskuksen kupeessa Torimökissä, tervetuloa tutustumaan! Mökin aukiolot löydät täältä).Se sulka CRSe sulka :)

 

Kyky innostua on mahtava ominaisuus – kyky innostaa on toinen vähintään yhtä loistava!

Tähän astisen yrittäjäntieni rouhealla rintaäänellä voin sanoa, että suuri osa työstä on oikeastaan sellaista, joka ei juuri asiakkaalle näy (esim. suunnittelu, kirjanpito, kouluttautuminen jne. ), mutta joka on kuitenkin olennaisen tärkeää toiminnan pyörittämisen kannalta.

 

Olin tällä viikolla mainiossa markkinointikoulutuksessa. Tilaisuus toi mieleen erään opiskelukaverin kommentin esihistoriallisilta ajoilta: ”Lapset oppivat parhaiten, kun he eivät huomaa että heitä opetetaan”. Ideahan tässä on tietenkin se, että kun oppiminen on hauskaa, tietokin tarttuu aivan eri tavalla!

Sama koskee varmasti aikuisia – ainakin mainituissa Markkinointi-iltamissa läppä lensi niin letkeästi, että se viritti lähestymään yrittäjyydelle tärkeitä aiheita hyvässä hengessä.

Toinen asia, jota tämä koulutus taas osaltaan vahvisti, oli käsitys asioiden lähestymisestä hyvän kautta. Ja yhdessä. Aika surkeaksi jäisivät tekemiset, jos kaikkea vain yrittäisi naama sitruunana tehdä itse. Apua saa ja pitääkin välillä pyytää! Verkostot – ihanat asiakkaat ja upeat yhteistyökumppanit ovat pikku yrittäjän kullanarvoiset työkaverit!

 

Iloista ja innokasta viikonloppua!

Kristiina