18.1.2017

 

Joulun alla tuli järjestettyä Murupumpulan Facebook-sivuilla arvonta. Samassa syssyssä halusin pistää hieman hyvää kiertämään ja pyysin kommentteja Villami-kirjan lahjoituskohteeksi. Useissa vastauksissa toistui voittanut ehdotus, sairaalan lastenosasto. Arvontavoitto matkasi jo joulukuun puolella uuteen kotiinsa, ja nyt myös Utelias Villami on laukannut uuteen osoitteeseen, Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle!

 

Seinäjoen keskussairaala pieni CR

 

Vierailin sairaalalla oikeasti jo perjantaina 13.1. Päivämäärästä huolimatta visiitti meni oikein mukavasti - peilit pysyivät ehjinä, mustat kissat kotona ja suolaa ei tarvinnut viskoa olan yli edes jäälle, sillä hiekoittajat olivat tehneet hyvää työtä.


Kirsi ja Krisse pysty pieni CR

Uteliaan Villamin luovutus Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle - vastaanottajana ylilääkäri Kirsi Nuolivirta.
(kuvaaja osastonylilääkäri Jarmo Isotalo).

 

Villamia ja minua oli vastassa ylilääkäri Kirsi Nuolivirta sekä osastonylilääkäri Jarmo Isotalo. Meillä oli oikein mukava juttuhetki Villamin äärellä. Keskustelimme myös yleisesti osaston toiminnasta ja pääsinpä myös pienelle esittelykierrokselle tutustumaan taloon. Kuvien ottaminen jäi vähemmälle, mutta iloisen lempeä vilkuttava kissa tulee ensimmäisenä vastaan lastenosastolle mennessä. Täytyy sanoa, että kuvilla saa ihmeitä aikaan – esimerkiksi aurinkoinen maisema ja jättiläisperhosen siivet seinään maalattuina tekevät olon heti kodikkaammaksi, vaikka sairaalassa ollaankin.

 

Kiitoskortti sairaalasta pieni CR

 

Sainpa vielä mukaani sympaattisen kiitoksen kortin muodossa, taiteilun takana on eräs henkilö sairaalan henkilökunnasta. Lämpimät kiitokset, että sain tulla käymään - toivottavasti Villamista on iloa pienille potilaille ja heidän perheilleen!

 

Talvisin terveisin

 

Kristiina