2.1.2017

 

2017? Menee varmaan taas hetki, että oppii kirjoittamaan tämän vuosiluvun... jospa vaikka heinäkuuhun mennessä :) Toivottavasti joulunaikanne ja vuodenvaihteenne on mennyt mukavissa merkeissä!

Joulupallo pihalla pieni CR


Uuden vuoden tunnelmissa tekee mieli tehdä katsaus edelliseen. Monessa mielenkiintoisessa on saanut olla mukana – loppuvuoteen osui useampi tapahtuma jouluisissa tunnelmissa. Kiertäminen oli hauskaa, asiakkaiden ja kollegojen tapaaminen ihanaa, mutta kyllä loma ja jouluun rauhoittuminen oli vuoden viime metreillä omalla kohdalla myös aivan paikallaan. Lievää vauhtisokeuttakin meinasi ehkä olla jo havaittavissa...

 

Vuosi 2016 oli ensimmäinen ihan kokonainen vuosi itselleni päätoimisena yrittäjänä, ja siihen mahtui vaikka mitä – markkinatunnelmaa, kirjojen kuvittamisia ja julkaisutilaisuuksia, tuotesuunnittelua ja uusien yhteistyökumppaneiden kohtaamisia. Haasteitakin on tullut vastaan, nyt on esimerkiksi nähty mitä on olla yksinyrittäjä pikkulasten pitkittyneen sairastelukurimuksen ja deadlinejen keskellä. Niistäkin selvittiin.

Haasteiden keskellä tuli mm. todettua, että yksinyrittäjä saa olla kiitollinen hyvistä yhteistyökumppaneista! Kiitos siis teille!

Tuijan oksa pieni CR

 

Aiemminkin on tainnut tulla pohdittua ääneen sitä, miten olennaista yksinyrittäjälle ovat hyvät yhteistyökumppanit – Murupumpulan kohdalla esimerkiksi suunnitelmieni pohjalta tuotteet toteuttavat valmistajat, vertaistukea tarjoavat kollegat ja jälleenmyyjät.

Ainoa pysyvä asia lienee muutos. Vuosi 2017 tuo tullessaan muutoksia mm. Murupumpulan jälleenmyyjien joukossa:

Luova Paukku on vuodenvaihteessa siirtynyt pois Lapuan taidemuseon yhteydestä, ja toimintamalli tulee jatkossa olemaan jossakin määrin erilainen aiempaan verrattuna. Muutoksen myötä Murupumpulan tuotteita ei juuri tällä hetkellä ole siis saatavilla Luovasta Paukusta (lankojen ystävät älkööt säikähtäkö! Langoista ei Luovassa Paukussa luovuta!). Isot kiitokset siis Pirkolle tähänastisesta hyvästä yhteistyöstä ja mainiota jatkoa! Eihän sitä tiedä, vaikka tässä jossakin muodossa yhteistyötä taas viriteltäisiin :)

Luova Paukku ulkoa rajattu pieni CR

(Tämä kuva on kotoisin marraskuulta 2015, jolloin saatiin viettää Vanhan Paukun joulunavausmessuja lumisissa tunnelmissa)

Toinen muuttuja on Murupumpulan ihkaensimmäinen jälleenmyyjä IdeaNalle Hyllykallion Prismalta, joka on lopettamassa toimintaansa nyt tammikuussa eläkkeellejäämisen vuoksi. (HUOM! Vielä ehdit vierailemaan tammikuun aikana IdeaNallen loppuunmyynnissä, jossa tuotteita on saatavilla jopa -50% alennuksella!)

Olen ihan valtavan kiitollinen Railille, joka otti lämpimästi vastaan tämän jännittyneen yrittäjänplantun kortteineen toista vuotta sitten. Paitsi että hänen kanssaan on ollut hyvin mukava tehdä yhteistyötä, olen saanut Raililta neuvoja ja itseluottamusta omaa yrittäjyyttäni kohtaan. Paljon kiitoksia luottamuksesta ja yhteisestä matkasta Raili, nauti ansaituista eläkepäivistä!

Raili tiskin takana pieni CR

 

Krisse ja Raili pieni cr rajattu

(Kiitos kuvan napanneelle herralle!)

 

Oikein Iloista alkanutta vuotta 2017!
Saa nähdä mihin kaikkiin seikkailuihin tämä vuosi vielä vie!

 

Kristiina