24.9.2016

 

Alkuviikosta tein pientä Suomi-turneeta reitillä Seinäjoki-Ylöjärvi-Tampere (sitten uudelleen Ylöjärvi, koska en muistanut ottaa kaikkia kamppeitani mukaan)-Alastaro-Seinäjoki. Ajattelin purkaa reissua vähän pätkissä tänne blogiinkin!

Keikka alkoi yhteistyökumppanini Sikaihanan Kertun tapaamisella. Kerttua saan kiittää Murupumpulan valikoiman vaatteiden ompelusta! Vaikka monet kerrat ollaan Kertun kanssa viestitelty puolin ja toisin, niin nyt vasta tavattiin ensimmäistä kertaa livenä. Ja voi kuulkaa, tehtiin jo vaikka mitä suunnitelmia tulevaisuuden suhteen! Nyt sitten pitää vielä vähän tuumailla noita toteuttamisaikatauluja...

Sikaihanan ja Kertun kuulumisiin voi näpsäyttää itsensä täältä!

 

Krisse ja Kerttu Sikaihana pieni CR

 

Paitsi että oli erityisen hauskaa käydä jutustelemassa kaikenlaisesta yrittämiseen liittyvästä toisen tekijän kanssa, oli muutenkin inspiroivaa käydä vierailulla työkaverin luona. Katsokaa nyt vaikka noita kaikkia ihania kankaita!
Täytyy vielä sanoa - sen lisäksi, että Sikaihana huolehtii Murupumpulan vaatevalikoiman valmistuksesta, loihtii Kerttu vaatteita erityisesti lapsille myös ihan Sikaihanan nimissä. Kannattaa tutustua!

 

Sikaihana Kangaspino 1 pieni CR

 

Reissustooria jatkan lisää toisessa saumassa, sillä erityisesti Tampereella tuli pyörittyä, jutusteltua ihmisten kanssa ja kuvailtua otos jos toinenkin.

 

Nyt valmistaudutaan huomisiin Seinäjoen Rytmikorjaamon Syysmarkkinoihin! (Järjestäjinä Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset sekä Selmu ry). Tervetuloa mukaan klo 11-15!

 

Näihin tunnelmiin täältä tähän, kuulumisiin!

 

 

Kristiina