31.8.2016

 

Yhteistyössä -bloggauksen puitteissa otan pienen loikan taakse päin kesään, jolloin vierailin Kauniaisten sydämessä Murupumpulan jälleenmyyjällä Koppi Shopissa. Koppi Shop on perheyritys, joka on kerännyt saman katon alle kelpo kattauksen niin jääkiekko- ja ratsastusvarusteita kuin sisustustuotteitakin (hevostelupuoli on muuten hiljalleen väistymässä valikoimasta, joten nyt alan harrastajien on mahdollista tehdä löytöjä poistohintaan!).

Tässä pätkässä keskityn kertomaan enemmän tuosta sisustuspuolesta, sieltä kun löytyy valikoimasta Murupumpulankin tuotteita. Jos mieltäsi jäivät kuitenkin askarruttamaan ne jääkiekkovarusteet, niin niissä asioissa kehotan kääntymään Koppi Shopin Jaakon asiantuntevan avun puoleen!

 

Koppi Shop kyltti pieni CR

Tervetuloa Koppi Shopiin!

 

Koppi Shopin sisustuspuolesta vastaa valloittava Sini (jolta voi sitten varmastikin tiedustella näistä jutun kuvissa vilahtelevista tuotteista tarkemmin)! Sinin kanssa olemme tutustuneet niinkin juhlavassa ympäristössä kuin hiekkalaatikon laidalla :)

Toimintaideana Koppi Shop kulkee monessa kohdassa käsikynkkää Murupumpulan meiningin kanssa: valikoimista löytyy paljon kotimaisten tekijöiden tuotteita sekä heti perässä vahvoja skandinaavisia osaajia. Sini kertoi ekologisuuden olevan myös vahvana ajatuksena suuressa osassa tuotteita. Jos joku tietty tuote muuten on hakusessa, niin sitä kannattaa tiedustella - vaikka ei löytyisi liikkeestä tai verkkokaupasta, niin tilaaminen voi hyvinkin olla mahdollista.

 

Koppi Shop Näyteikkuna1 pieni CR

 

 

Koppi Shop Postikortit pieni CR

 

Koppi Shopista löytyy Murupumpulan tuotteista tällä hetkellä postikortteja, tarjottimia ja pannunalusia - kaikki kotimaista tuotantoa!

 

Koppi Shop Murupumpulan tarjottimet pieni CR

 

Sisustuspuolelta löytyy tuotteita niin lastenhuoneisiin kuin aikuistenkin koteja ajatellen.

 

Koppi Shop tyynyt pieni CR

 

 

Koppi Shop Raketti pieni CR

 

Tämä raketti olisi meillä varmasti hitti!

 

Koppi Shop Tossut pieni CR

 

Ja tossut ovat ihan syötävän suloisia!

 

Koppi Shop Lastentyyny pieni CR

 

Näitä varmaan sanotaan silmäkarkeiksi...! Ihania!

 

Koppi Shop Käpyrivi tarjotin pieni CR

 

Murupumpulan Käpyset -tarjottimet ovat päässeet ruotsalaisen Elce Stockholmin kuosittelemien Åry Traysin koivuviilutarjottimien vierelle. 

 

Koppi Shop Kihveli pieni CR

 

Olipas mukava pistäytyminen! Joskus koittaa aika siivota jälkensä, korjata luunsa ja jatkaa matkaa - mutta kyllä vain tänne pitää tulla taas uudestaan! Kiitos Koppi Shop!

 

 

Palataan taas juttuihin!

 

Kristiina