20.7.2016

 

Jotenkin on tuntunut tässä pidemmän aikaa siltä, että jotenkin konkreettisesti pitäisi kiittää ihmisiä, jotka taajaan tarkastelevat tekemisiäni ja tykkäyksillään paitsi tsemppaavat pikku yrittäjää, myös tykkäystensä avulla tarjoavat toiminnalleni lisää näkyvyyttä ja näin ovat vahvasti markkinointini tukena. Sitä ei välttämättä tule ajatelleeksi, että napin painalluksella tekee toiselle palveluksen, mutta näin on - kiitos siis kaikille tykkääjille!

 

Haavanlehdet taulu säädetty pieni CR

 

Yritysjargonia en sen kummemmin uppoa tässä käyttämään, mutta ajattelin muutamalle ihanan aktiiviselle Murupumpulan Facebook-sivujen seuraajalle lähettää pientä postikorttiylläriä kiitokseksi. Toivottavasti tuovat iloa vastaanottajilleen!

 

Haavanlehdet taulu punainen pieni CR

 

Jos jollakin työllä on onnistunut kiinnittämään positiivista some-huomiota, tekevät tykkäykset työtä myös jotenkin itsellekin näkyvämmäksi, kun ne on ”nähty”. Ja siinä taidetaankin olla sen sosiaalisen median kaksiteräisen miekan äärellä: kenenkään ihmisen tai hänen töidensä arvo kun ei tietenkään ole niistä tykkäyksistä kiinni, mutta uskaltaisin väittää, että kaikki haluaisimme olla toisten silmissä näkyviä ja tykättyjä. Eikä yrittäjä tekemisineen ole siinä sarjassa mikään poikkeus.

 

Haavanlehdet taulu vihreä pieni CR

 

Vaikka kuinka olisi yksinyrittäjä, niin eihän tätä oikeastaan yksin tee – ja se on hyvä!

Omaa yritysmaailmaan hyppäämistä miettiessäni tuli ehkä ensimmäisenä mieleen äkillinen mahaplätsähdys kylmään veteen, mutta vakaa tarkoitus oli ja on pulikoida eteenpäin vähintäänkin vapaalla tyylillä. Onneksi ”uimaopettajia” tarttuu matkan varrella mukaan suunnasta jos toisesta: tilitoimistosta, alihankkijoilta, valmistajilta, jälleenmyyjiltä, yhteistyökumppaneilta, asiakkailta jne.

 

Facebookissa tulikin jo todettua, että pöytä pysyy vähän huonosti pystyssä, jos puolet jaloista puuttuu - kiitos siis kun olette tukitolppinani!

 

Kesäterveisin

 

Kristiina

 

Haavanlehdet Perhepotretti pieni CR

(Kuvat taulusta "Perhepotretti".  Kristiina Mäkimattila, 2015. Akryyli kankaalle, 70x27cm.)