27.4.2016

 

Hiphei!

Ajattelin tehdä tähän saumaan tällaisen pienen pikapostauksen, odottelen nimittäin uutta korttisatsia painosta tästä parin kilometrin päästä! Tämä tuleva erä on painettu FSC-sertifioidulle pinnoittamattomalle paperille (FSC-sertifioinnista löydät suomenkielistä asiaa esimerkiksi täältä). Nyt siis julkistettakoon mitä sieltä on oikein tulossa:

Postikortit kevät 2016 VK pieni

Perinteisiä A6-koon 2-puolisia postikortteja löytyy kevään juhliin äideille ja valkolakin saaneille, ja Sulan kera sopii muistaa ketä vain!

 

Postikortit A65 kevät 2016 VK pieni

Aina eivät asiat mene aivan putkeen. Jos kaveri on liian kaukana halattavaksi, voi tämän kortin kanssa lohduttaa ystävää.

 

Neliöpostikortit kevät 2016 VK pieni

Neliöpostikorteista löytyy vaihtoehtoja tervehdyksiin ja onnitteluihin hevosen ja kukkien muodossa!

 

 

Neliötaitekortit kevät 2016 VK pieni

Kevään neliötaitekorteilla onnitellaan vauvaperheitä, äitiä äitienpäivänä sekä valkolakin saanutta.
Korteissa on sisällä aiheen mukainen onnitteluteksti, ja niiden mukana tulee myös kirjekuori.

 

Odotan saavani hakea kortit viimeistään 29.4. Jos tuli sellainen fiilis, että kortti on ihan pakko saada vaikka sitä ei vielä verkkokaupassa näykään, niin laita vaikka sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin katsotaan mitä asialle saataisiin tehtyä :)

 

 

Hilpeää vapunodotusta!

 

Kristiina