26.1.2016

 

Hmm. Aina ei mene niin kuin Strömsössä.

Suunnitelmat heittävät häränpyllyä, kun pöpöbingon päävoitto osuu omaan talouteen. Meillä sairastupalaiseksi joutui jälkipolven edustaja, jonka reippautta pitää kyllä ihailla - itse tuskin olisin samassa tilassa jaksanut olla yhtä zen. Mutta Avara luonto ja Oktonautit, siinä oivaa lääkettä (kiitos vain, Yle Areena)!

Postilaatikkoreissulla päällekäynyt tihkusade ei varsinaisesti ollut omiaan nostamaan tunnelmaa.

MUTTA en pyllähtänyt matkallani lätäkköön, kukaan ei menettänyt järkyttävän pahasti hermojaan sairastelupäivän tiimoilta, mitkään aikataulut eivät menneet peruuttamattomasti mistiin, jotain saatiin syötyä eikä mitään mennyt rikki. Aika monessa kohtaa olisi voinut mennä kepoisasti paremmin mönkään - niin kuin varmasti jokin kerta vielä epäilemättä meneekin. Tällä hetkellä kuitenkin olen tyytyväinen, että se päivä ei ollut tänään!

 

Siltä varalta - kun se päivä saapuu, jolloin takki menee väärinpäin, epäilet jonkun kylväneen puolikkaan pellollisen herneitä hengitysteihisi, eikä kukaan pysty pelastamaan sinua salamaakin nopeammin juoksevalta silmäpaolta sukkahousuissa, muista tämä:Pilvi Älä huoli pieni copyright

 

Sateenvarjoja ja sympatiaa!

 

Kristiina