Ensimmäiset messut takana, Lapuan joulunavausmessut 21.-22.11.2015 museokauppa Luovan Paukun tiloissa – tässä hieman kuvamaistiaisia tapahtumasta!

 

Murupumpulan pöytä Lapua 2015 pieni copyright

 

Perjantai-iltana laitettiin museokaupan Pirkko Mäenpään kanssa myyntipöytä valmiiksi. Ikkunan takana odotti pimeä ja ennen kaikkea pikimusta marraskuinen ilta, joka kuin tilauksesta muuttui valkeaksi joulumaisemaksi juuri lauantaiaamun ja messujen avajaisten kunniaksi. Lumisateessa saatiin nauttia vuoden ensimmäinen joulupuuro, ja oikeaa hevoskyytiäkin oli tarjolla.

 

Luova Paukku ulkoa pieni copyright

 

Virpi Mäkinen 2 pieni copyright  

Luovassa Paukussa oli Murupumpulan lisäksi myös Keltaisen Keinutuolin Virpi Mäkinen kauniine tauluineen sekä reippaine apulaisineen.

 

 

Hyäryllistä näyttely 1    Hyäryllistä näyttely 3 pieni copyright

 

Lauantaina väkeä oli liikkeellä runsain mitoin, ja useimmat Luovaan Paukkuun osuneista kävivät myös tutustumassa Hyäryllistä –ryhmän mainioon Kiertokulkuja – Cycles –taidenäyttelyyn (jatkuu muuten 23.1.2016 asti, käykää ihmeessä tutustumassa, jos Lapualla liikutte!).

 

Lapua Paukun joulu 2015 1 pieni copyright

 

Sunnuntai oli päivistä rauhallisempi, mutta kyllä messukävijöitä silloinkin riitti. Ja silloin pääsin itsekin vilkuilemaan vähän pihan myyntikojuja! Sisätiloissa näytteilleasettajia löytyi peräti kolmesta eri rakennuksesta. Tällä kertaa en niitä ryhtynyt kiertämään, ettei oma pöytä jäisi ihan orvoksi.

 

Lapua Paukun joulu piha 2015 pieni copyright

 

Murupumpulan tuotteista tällä erää eniten kiinnostivat joulukortit – ja niitähän löytyy muuten juuri auenneesta verkkokaupastakin (kuten muitakin juttuja), kurkkailepas!